Comença l’any i comença el compte enrere

Des d’AVAST portem molt de temps recordant i insistint en la necessitat d’una escola inclusiva i equitativa. Ara fem un pas més.

AVAST presenta el curs:

EL REPTE DE LES ALTES CAPACITATS A L’ESCOLA ACTUAL

CANVIAR LA MIRADA CAP EL NOSTRE ALUMNAT

L’objectiu d’aquest curs organitzat per AVAST (Asociación Valenciana de Apoyo a las Altas Capacidades Intelectuales) és ajudar als docents a: reflexionar, conéixer, aprendre, entendre, valorar i intervindre.

  • Reflexionar sobre la diversitat a les nostres aules. Són realment inclusives?
  • Conéixer de què parlem, a qui ens referim, característiques, mites i necessitats.
  • Aprendre a identificar-los i entendre les diferències i necessitats de cadascun.
  • Valorar l’enriquiment que suposa tindre una aula diversa i intervindre per a oferir, dins l’aula ordinària, una educació inclusiva i equitativa a tot l’alumnat i, concretament, a les altes capacitats… cap a una escola de qualitat.

Aconsegueix més informació a la pàgina del curs.

Dates

20, 25 de febrer i 4, 6, 11, 13, 25, 27 i 30 de març. El curs té una durada de 40 hores (30 d’assistència a les sessions programades de manera presencial o online més 10 d’aplicació pràctica)

Horari i lloc:

  • Dissabtes de 10:00 a 14:00 atesa l’evolució de la COVID-19, les sessions previstes inicialment com a presencials, passaran a realitzar-se de forma online mitjançant la plataforma ZOOM. Si la situació així ho permetés, es valorarà la possibilitat de realitzar la presentació o la cloenda de manera presencial.
  • Dijous de 17:30-20:30 classes online a través de la plataforma Zoom.

Dirigit a

Professorat d’Educació Infantil, Primària i Secundària. Estudiants de Magisteri, Pedagogia, Psicologia i altres diplomatures relacionades amb l’educació. En cas de quedar places disponibles podrà accedir qualsevol persona interessada.

Activitat Certificada per la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació com a Formació permanent del professorat, reconeixent a l’associació AVAST com a entitat col·laboradora segons resolució de 20 d’octubre de 2020, de la Secretaría Autonòmica d’Educació i Formació Professional.

¡comparte!